Ilmoittaudu mukaan Lasten Purjehduskouluun!

Valtioneuvoston ja aluehallintovirastojen päätösten mukaisesti kilpailu- ja harrastetoiminta voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin. Kaikessa kilpa- ja harrastetoiminnassa tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevia kokoontumisrajoituksia sekä hygienia- ja etäisyysohjeistuksia. Tämänhetkiset AVI:n päätökset ovat voimassa 30.6. asti. 

East Side Sailing Teamin jollaleirit voidaan järjestää viranomaisten ohjeita ja suosituksia noudattaen ja kaikki kesäkuun ilmoitetut leirit toteutuvat ohjelman mukaisesti. Mikäli ilmoittautuminen leirille nettisivuilla on avoinna leirillä on vielä tilaa

Yksittäisen leirin osallistujamäärä mukaanlukine ohjaajat ym. tukihenkilöt jää reilusti alle 50 hengen, lisäksi etäisyyksiä pienryhmien välillä pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan leirien aikana ja hyvästä käsihygieniasta huolehditaan. Kädet on pestävä huolellisesti tai käsihuuhdetta tulee käyttää ennen ja jälkeen harjoituksen.

Korostamme jokaisen toimijan ja kansalaisen omaa vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä. Jokainen urheilija, valmentaja ja huoltaja sitoutuu arjessaan viruksen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin. Voit lukea THL:n ohjeista täältä. Toimintaan ei pidä osallistua, jos kokee tartuntariskin liian suureksi. Emme suosittele riskiryhmiin kuuluvien osallistumista tapahtumiin. Osallistumispäätöksen tekee jokainen oman riskiarvionsa perusteella.

Erityisesti leiriä koskevia ohjeita ovat:

  • Harjoitusryhmissä ei tervehditä kättelemällä.
  • Lähikontakteja vältetään.
  • Jokaisella tulee olla oma juomapullo, toisen pulloa ei saa käyttää.
  • Matkustaessa harjoituksiin vältetään julkista liikennettä. Harjoituksiin tullaan ensisijaisesti pyörällä, juosten tai omalla autolla.
  • Tarpeetonta oleskelua rannassa vältetään (esimerkiksi perheen osalta).
  • Ryhmäharjoittelu toteutetaan ensisijaisesti saman pienryhmän kanssa sekoittamatta ryhmiä.
  • Vesille lähtemisessä ja paluussa varmistetaan, että ruuhkaa ei synny.
  • Mikäli purjehtija tuntee itsensä vähänkin sairaaksi, ei hänen tule harjoitella eikä tavata oman perheensä ulkopuolisia ihmisiä. Sairaaksi tuntevan tulee seurata viranomaisten toimintaohjeita.
  • Mikäli olet purjehtija, purjehtijan perheenjäsen tai valmentaja ja epäilet koronavirustartuntaa, katso toimintaohjeet.

SPV:n suositukset korona-ajalle löydät kokonaisuudessaan täältä.

Leirien ruokailu tapahtuu normaalin tapaan ja ravintoloiden korona epidemian ohjeita noudauttaen HTPS ja BS seurojen kerhoravintoloissa ja Vuosaari Golf ravintolassa.

Uimahalliharjoitusta ennen leiriä ei järjestetä, koska uimahallit pysyvät suljettuina ainakin 31.5. asti. Sään salliessa jollankaatoharjoituksia tehdään leirin aikana. 

>>> Ilmoittaudu mukaan Lasten Purjehduskouluun!

Kirjoittanut Ahti, 06.05.2020

Lasten Purjehduskoulujen aloituspäivä Meriturvassa on peruttu. »