Kauden 2019 kurssien ilmoittautuminen on avattu

East Side Sailing Team - opi purjehtimaan!

Purjehduksen aloittaminen on yhtä helppoa kuin minkä muun urheilulajin aloittaminen. Itä-Helsingin ja Sipoon alueella toimii useita ympäri vuoden junioripurjehdustoimintaa järjestävää pursiseuraa ja venekerhoa. Purjehdus- harrastuksen aloittamiseen ei tarvitse omaa jollaa ja varusteitakin löytyy lainaksi.

Lasten purjehduskursseilla ja -leireillä opitaan hallitsemaan purjejollaa itsenäisesti ja samalla saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä sekä monipuolisesta lajista. Kalustona kursseilla käytetään Optimisti- ja Zoom8-jollia.

Ohjaajina kursseilla, leireillä ja valmennuksissa toimivat SPV:n Junioriohjaajan koulutuksen käyneet nuoret sekä aikuiset. Nuoret ohjaajat ovat entisiä optimistijollapurjehtijoita. Alkeiskurssin suorittaneet lapset ja nuoret voivat jatkaa harrastusta osallistumalla eri seurojen viikoittain järjestämiin harjoituksiin. Jos innostuu kilpailemisesta, voi osallistua itsenäisesti tai yhdessä muiden kanssa seurojen tukemana kilpailuihin. Itä-Helsingistä on vuosien aikana ponisstannut myös moni purjehduksen Maailmanmestari!

Tule mukaan purjehtimaan!