Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus- ja sopimusehdot

East Side Sailing Team ry:n verkkokauppa välittää seurojen tarjomia palveluita yksityishenkilöille. Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa ehtoja ja hintoja. Kaikki verkkokaupan kurssien hinnat ovat arvonlisäverottomia yleishyödyllisen yhdistyksen jäsenmyyntejä.

Yhetystiedot

Helsingin Työväen Pursiseura ry
Sähköposti: htps@htps.fi
Osoite: PL 65, 00811 Helsinki
www.htps.fi

Vuosaaren Purjehtijat VP ry
Sähköposti: info@vuosaarenpurjehtijat.fi
Osoite: c/o Pulakka, Uunirinne 3 B, 01200 VANTAA
www.vuosaarenpurjehtijat.fi

Tilaukset

Tilaukset kerätään verkkokaupan valikoimasta lisäämällä tuotteet ostoskoriin. Tilaus vahvistetaan käyttämällä verkkokaupan kassa-toimintoa. Vahvistamalla tilauksen hyväksyt nämä ehdot, tuotteiden ja palveluiden hinnat, toimituskulut sekä tilausten peruutusehdot. Vahvistus sähköpostitse toimitetaan, jos toimiva sähköpostiosoite annetaan tilauksen yhteydessä. Sähköpostivahvistuksessa luetellaan tilatut tuotteet tai palvelut sekä näiden hinnat.

Peruutusehdot

Lasten Purjehduskoulu Laajasalo / Helsingin Työväen Pursiseura ry

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa purjehduskurssille osallistuminen viimeistään 14 päivää ennen kurssia jolloin kurssin osuus maksetuista maksuista palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 14 päivää ennen kurssin alkua ja kurssin aloituspäivän välillä, palautetaan 50% kurssin hinnasta. Jäsenmaksua ei palauteta. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos järjestävä seura peruuttaa purjehduskurssin, esimerkiksi vallitsevien koronarajaoitusten vuoksi, kurssimaksu sekä jäsenmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta purjehduskurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja/laskuttaja on Helsingin Työväen Pursiseura ry.

Lasten Purjehduskoulu Vuosaari / Vuosaaren Purjehtijat VP ry

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa purjehduskurssille osallistuminen ennen kurssin kurssin alkua jolloin kurssimaksu sekä jäsenmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos järjestävä seura peruuttaa purjehduskurssin, esimerkiksi vallitsevien koronarajaoitusten vuoksi, kurssimaksu sekä jäsenmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta purjehduskurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja/laskuttaja on Vuosaaren Purjehtijat VP ry