Lasten Purjehduskoulu Kulosaari

Seglingsskola på Brändö Seglare. Seglingsskolan är riktad till nybörjare och för barn och unga vilka seglat bara lite. Kursens mål är att lära barnen grunderna i segling och att väcka deras intresse för sporten.

Seglingsskolan börjar varje dag kl. 9:00 och slutar kl. 16:00

285,00 

Kuvaus

Lasten Purjehduskoulussa taitoja opetetaan turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien opastuksella. Lasten purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen konsepti, joka järjestää lajiliiton ohjelman mukaista korkealaatuista purjehduksen alkeisopetusta lapsille ympäri Suomen.

Purjehduskouluun mukaan ilmoittautuessa ei tarvitse olla aiempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Alkuun tutuksi tulevat veneessä liikkuminen, veneen ohjaaminen sekä erilaisten käännösten tekeminen. Lasten purjehduskoulussa opitaan tarvittavat taidot, jotta harrastus voi jatkua seurojen järjestämissä viikkoharjoituksissa. Leireillä purjehtijat jaetaan taito- ja ikäryhmiin ja jokaisella ryhmällä on oma valmentaja.

Kalustona ESST:n kursseilla käytetään Optimisti- ja Zoom8- jollia, sekä isompia köliveneitä.

Läs mer om Seglingsskola på Brändö Seglare

Lisätietoja

Ruokailu

Leirin hintaa sisältyy Brandö Seglaren oman ravintola valmistama päivittäin vaihtuva kotiruoka buffet tyyppinen lämmin lounas joka nautitaan ravintolassa tai terassilla sään mukaan. Lisäksi leirille otetaan oma juomapullo mukaan, sekä tarvittaessa voi ottaa omia välttämättömiä välipaloja.

Uimahalliharjoitus

Kesän 2024 leirien uimahalliharjoituksesta tulee tietoa myöhemmin.

Jäsenyys

Osallistujan tulee olla Suomen Purjehdus- ja veneily-yhdistyksen (SPV, http://www.spv.fi) alaisen pursiseuran tai venekerhon jäsen voidakseen osallistua leirille. Mikäli osallistuja ei ole entuudestaan jäsen, valitsee hän liittyvänsä leirin järjestävän seuran jäseneksi. Jäsenyys on jatkuva, kunnes se irtisanotaan erikseen kirjallisesti.

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa purjehduskurssille osallistuminen viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua 100 euron maksua vastaan. Jos peruutus tapahtuu 14 päivää ennen kurssin alkua ja kurssin aloituspäivän välillä, palautetaan 50% kurssin hinnasta. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos järjestävä seura peruuttaa purjehduskurssin, esimerkiksi vallitsevien koronarajaoitusten vuoksi, kurssimaksu sekä jäsenmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta purjehduskurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja on Brandö Seglare r.f.

Information på svenska

https://www.brandoseglare.fi/junior/seglingsskola/