Lasten Purjehduskoulu Laajasalo

Pyysaari

Helsingin Työväen Pursiseura järjestää Lasten Purjehduskoulun päiväleirit Pyysaaressa ja suojaisalla Tullisaarenlahdella, joka on loistava paikka opetella purjehtimaan. Leireillä opetellaan ohjaamaan purjejollaa itsenäisesti, kuitenkin turvallisesti ohjaajien valvomana. Leirieillä saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä, opettavasta sekä monipuolisesta lajista.

Opetusveneinä HTPS:n leireillä käytetään Optimisti- ja Zoom8-jollia. Valitse leiriviikko alta. Jos olet ilmoittamassa useampaa lasta tee tilaus erikseen joka lapsesta.

270,00 

Poista

Kuvaus

Lasten Purjehduskoulussa taitoja opetetaan turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien opastuksella. Lasten purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen konsepti, joka järjestää lajiliiton ohjelman mukaista korkealaatuista purjehduksen alkeisopetusta lapsille ympäri Suomen.

Purjehduskouluun mukaan ilmoittautuessa ei tarvitse olla aiempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Alkuun tutuksi tulevat veneessä liikkuminen, veneen ohjaaminen sekä erilaisten käännösten tekeminen. Lasten purjehduskoulussa opitaan tarvittavat taidot, jotta harrastus voi jatkua seurojen järjestämissä viikkoharjoituksissa. Leireillä purjehtijat jaetaan taito- ja ikäryhmiin ja jokaisella ryhmällä on oma valmentaja.

Kalustona ESST:n kursseilla käytetään Optimisti- ja Zoom8- jollia, sekä isompia köliveneitä.

Tule mukaan purjehtimaan!

Lisätietoja

Leirien ajankohdat

Viikko 23: 3.-7.6. 5 päivää klo 9.00 – 16.00
Viikko 24: 10.-14.6. 5 päivää klo 9.00 – 16.00
Viikko 31: 29.7.-2.8. 5 päivää klo 9.00 – 16.00

Ruokailu

Leirin hintaa sisältyy seuran oman ravintola Palma de Pyyn valmistama päivittäin vaihtuva kotiruoka buffet tyyppinen lämmin lounas joka nautitaan ravintolassa tai terassilla sään mukaan. Lisäksi leirille otetaan oma juomapullo mukaan, sekä tarvittaessa voi ottaa omia välttämättömiä välipaloja.

Uimahalliharjoitus

Kesän 2024 leirien uimahalliharjoituksesta tulee tietoa myöhemmin.

Jäsenyys

Osallistujan tulee olla Suomen Purjehdus- ja veneily-yhdistyksen (SPV, http://www.spv.fi) alaisen pursiseuran tai venekerhon jäsen voidakseen osallistua leirille. Mikäli osallistuja ei ole entuudestaan jäsen, valitsee hän liittyvänsä leirin järjestävän seuran jäseneksi. Jäsenyys on jatkuva, kunnes se irtisanotaan erikseen kirjallisesti.

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa purjehduskurssille osallistuminen viimeistään 14 päivää ennen kurssia jolloin kurssin osuus maksetuista maksuista palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 14 päivää ennen kurssin alkua ja kurssin aloituspäivän välillä, palautetaan 50% kurssin hinnasta. Jäsenmaksua ei palauteta. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos järjestävä seura peruuttaa purjehduskurssin, esimerkiksi vallitsevien koronarajaoitusten vuoksi, kurssimaksu sekä jäsenmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta purjehduskurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja/laskuttaja on Helsingin Työväen Pursiseura ry.